100 UDARACA DRVETOM ZA SEX PRE BRAKA !! ŠERIJSTSKO BIČEVANJE I KAMENJOVANJE !

0
Kopiraj link

100 udaraca trepavicama zbog predbračnog seksa 30.06.2021

Trenutak žene propada u bolovima nakon što je dobila 100 udaraca bičem zbog seksualnog odnosa prije braka prema šerijatskom zakonu izrečenom u indonežanskoj provinciji. Prikazana je kolapsa snimku koji se pojavio na TV, nakon što su je bičevali kao kaznu. Bičovanjem Izrečena je kazna u indonezijskom gradu Lhokseumaweu u ponedjeljak Grad Aceh jedina je regija u zemlji koja provodi šerijatski zakon Ovo je stravičan trenutak u kojem žena propada u bolu nakon što je dobila 100 udaraca bičem zbog seksualnog odnosa prije braka Kazna šerijatskog zakona izrečena u Indoneziji.

Javnost prikazuje kako se Indonežanka ruši nakon što su je bičevali u javnosti zbog seksa prije braka. Žena, čije ime nije otkriveno, i njen ljubavnik dobili su po 100 udaraca bičem u gradu Lhokseumawe u ponedjeljak.

Momenat kada se onesvestila od udaraca ,nije svaki Sex lep!

Grad je u najzapadnijoj provinciji Indonezije Aceh, jedinoj regiji u zemlji koja ima autonomiju za provođenje šerijatskog zakona. Pripadnici javnosti okupili su se kako bi promatrali kako žena prima kaznu dok je dobivala bičeve od zvaničnika regionalne islamske policije, Wilayatul Hisbah i Agencije za javni red. Na slici se vidi žena kako stoji na podignutoj sceni, obučena u bijelu haljinu i maramu, okružena zvaničnicima i ljudima koji snimaju telefonima. Nakon što je dobila višestruke udarce , koljena žene popuštaju kad se sruši naprijed na lice, dok službenici hodaju naprijed kako bi joj otkrili lice. Javno bičevanje takođe je vidjelo još dvojicu optuženih za piće alkohola i jednog za organizaciju prostorije za predbračnu zabavu. Čovjek je navodno kažnjen sa 75 udaraca bičem jer je pružio mjesto za nesvjesticu, dok su dvojica alkoholnih pića primila po 40 udaraca bičem, navodi Tribun News. Šef Wilayatul Hisbaha Zulkifli rekao je: ‘[Nju] su morali odvesti s mjesta jer je pala u nesvijest nakon što je dobila 100 udaraca bičem.’ Islamski oficir je dodao da se brzo obišla.Aceh je jedina provincija u Indoneziji koja ima autonomiju koja može provoditi šerijatski zakon i vezivanje. Duboko konzervativna provincija vrši bičevanja za niz krivičnih djela, uključujući pijenje alkohola, preljub i upuštanje u predbračni ili homoseksualni seks. 2018. godine, dužnosnici Aceha obećali su da će ukinuti javno šibanje i umjesto toga provesti ih iza zatvorskih zidova, međutim, uprkos obećanjima, broj javnih bičevanja i kamenjovanja je umjesto toga porastao.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime