Bagdad izdao nalog za hapšenje Trumpa !

0
Kopiraj link

SVET

Bagdad je izdao nalog za hapšenje presednika USA Trumpa zbog sumnje i podrške u atentat na Qassama Soleimanija.Istražni sud Rafasa u Bagdadu je saopštio da je nalog za hapšenje američkog predsjednika Trumpa izdat na osnovu člana 406. iračkog zakona.Iračko pravosuđe je donijelo odluku o izdavanju naloga za hapšenje američkog predsjednika Donalda Trumpa zbog umešanosti u atentat na generala Qassama Soleimanija i zamjenika komandanta šijitskih snaga Hashd al-Shaabi Abu Mahdi al-Muhandisa,Istražni sud Rafasa u Bagdadu je saopštio da je nalog za hapšenje američkog predsjednika Trumpa izdat na osnovu 406. člana iračkog zakona.
General Qassam Soleimani je ubijen 03.01.2019 godine u zračnom napadu kojeg su snage Sjedinjenih Američkih Država izvele u iračkom Bagdadu.
Vlasti Iraka su nakon atentata pokrenule istragu .I uporno se bore da se presednik Trump osudi najoštrije .
Presednik Trump je od početka mandata ulaska u Belu Kuću, započeo rat sa Islamom i protiv Islama, kao i Ilegalnog dolaska iz njemu Kritičnih Zemalja, time je Trump bio u startu ne poželjiv presednik pa i za gradjane Amerike .Za jučerašnju akciju na Kapitol se pokazao razumljiv i smiren i rekao je da Demonstranti koji su napali Kapitol , su osramotili našu Demokratiju i Ameriku, svi koji su prekršili zakon biće kažnjeni. Ovaj momenat traži na pimirenje i ozdravljenje naroda Amerike
Pandemija je uništila ceo Svet i nas, i našu Industriju i dodao da Amerika mora da se smiri .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime