Besplatan PCR test za Dijasporu

0
Kopiraj link

U Srbiji od 04.01.2021 besplatan PCR Test za Dijasporu .
Danas je Srbiji u Novom Pazaru bilo gužve za testiranje osoba na PCR i neki od njih su čak bili iznenadjeni besplatnom testu .
PCR test je u privatnim Laboratorijama bio 2.900 Din uključujući nekih 20 % popusta, privatne Laboratorije su bile otvorene i ne radnim Danima .
Od danas su svi mogli da urade test protiv COVID ili PCR test u Opštoj Bolnici u Novom Pazaru besplatno , test koji je inače koštao 9.000 Din.
Na Graničnim prelazima Srbije i Bosne i Crne Gore su bile gužve i kilometri kolone Auta koji su se vraćali za Nemačku ,Austriju ,Švajcarsku i ostale zemlje Evrope, sa Novogodišnjih praznika .Neki od njih su nam poslali Mejl da niko ne traži PCR test i da je to Novac koji se baca , dok neki su nam ipak rekli da Austrijanci i Nemci traže PCR test ali samo iz Državnih ustanova izdata potvrda je bila važeća.
Novi Pazar se zahvalio Dijaspori i velikim Napisom na Gradskoj Opštini
DIJASPORO HVALA TI ! I iza zgrade Opštine je i Parking bio besplatan za Dijasporu .
Ovim gestom se Grad Novi Pazar zahvalio na donaciju iz Dijaspore u teškom vremenu Pandemije, gde su naši Državljani iz cele Evrope donirali pomoc Novom Pazaru u vremenu gde je sve izlazilo iz Zdrastvene kontrole zbog velikog broja zaraženih, gde je OB u Novom Pazaru doživela kolaps u početku Pandemije .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime