Dragan Djilas: Dali hoćete da živite u slobodnoj Srbiji ili u Kolumbiji Pabla u sred Evrope ?

0
Kopiraj link

Dragan Djilas
Dali hocete da živite u slobodnoj Srbiji ili u Kolumbiji Pabla Eskobara u Evropi ?

Djilas je rekao da se u narednih godinu dana resava pitanje opstanka Srbije pod vlasti Aleksandra Vučića

Mi smo u situaciji da će biti srećan kraj za gradjane ili za mafijašku vlast.
Ili za Mafiju ili za Srbiju ?

Ako hoćemo da opstanemo I sačuvamo državu, mi ovo moramo da pobedimo.Kada pobedimo Kriminal na vlasti,onda će mo moći da biramo,jer sada možemo da biramo samo,dali će mo imati Demokratsku I slobodnu Srbiju ili Kolumbiju Pabla Escobara u sred Evrope.

Najnoviji dogadjaj u Republici Srbiji nedvosmisleno upućuje na tesnu Spregu srpskih vlasti I svirepog mafijaškog Klana .Apsolutno svjestan težine ovih riječi ponoviću još jednom:država Srbija je u rukama Mafije koja je besomučno pljačka I uništava .

Sve to traje već 10 godina,ali je sada to vidljivije nego ranije.Zato sam odlučio da se na ovaj način obratim gradjanima Srbije,i predstavnicima Evrope,ali I da posaljem poruku kriminalcima koji vladaju Srbijom I koji nam svima uskracuju pravo na život .

Pre svega želim da se obratim našim evropskim partnerima,pod čijim pokroviteljstvom se odvija Dialog opozicije I vlasti sa ciljem obezbedjivanja uslova za izbore u Srbiji u skladu sa svim postulatima demokratije Evrope.

Poštovana gospodjo Fajon,gospodjo Bilčik, Flekenstajn I Kukan,svesni situacije I poštujući volje parlamentaraca da pomognu u rešavanju krize u kojoj smo se kao društvo I država našli,ušli smo u dijalog sa vlašću pod vašim,pod vašim pokroviteljstvom u nadi da će mo se izboriti za izbore,koji u Srbiji ne postoje

Uz svo poštovanje vas,naših evropskih partnera I našu nedvosmislenu orijentaciju ka EU,mi više nemamo ni vremena,niti imamo pravo da se dogovaramo oko,kako to neki u Evropi kažu,unapredjenja demokratije u Srbiji.

Mi demokratije nemamo.

Imamo Mafiju koja ne poštuje ni jedan zakon.Zbog toga ću biti potpuno otvoren: ili će Evropa pomoći da vratimo demokratiju u Srbiju I da obezbedimo demokratske izbore ili će cena okretanja glave I precutkivanja stvarne situacije,u kojoj se Srbija nalazi, biti prevelika.

Za ishod će mo svi biti odgovorni .

Kažem to bez namere da bilo koga uvredim, jer odgovornost nas koji živimo ovde u Srbiji je najveća,ali će svi I u Evropi koji ne žele da stvari nazovu Pravim imenom I iznose laži o situaciji u Srbiji, takodje biti odgovorni.

Septembar je dogovoren kao period kada će te vi donesi u Srbiju predloge kako da obezbedimo gradjanima Srbije slobodne izbore, predloge oko kojih treba da se usaglase i vlast i opozicija.
Poslednji dogadjaji u Srbiji koji nedvosmisleno ukazuju na tesnu povezanost srpskih vlasti sa svirepim mafijaškim klanom,su me naterali da vam javno ponovim: nema pregovaranja oko poštovanja zakona
Zakoni ili se poštuju ili se ne poštuju.
Jedini način da se poštuju je da se Radio televizija Srbije u potpunosti oslobodi i da se odmah sprovede mehanizam sprečavanja pritiska na birače i zlostavljanja gradjana Srbije od strane ove zločinačke vlasti .Mi nemožemo učestvovati ni u kakvim usaglašavanjima oko poštovanja zakona sa mafijaškim klanom.

Kriminalnoj organizaciji koja je na vlasti u Srbiji imamo da poručimo sledeće:
Ogrezli ste u kriminalu i korupciji nema potrebe ni smisla da vam više bilo koje pitanje,jer na svako pitanje se zna odgovor.
Zna se ko je napravio klan Belivuka a pre toga saleta mutavog i držao te ljude na slobodi i pored pravosnažnih presuda.
Zna se ko je postavio Nebojšu Stefanovića za Ministra, a Dijanu Hrkalović za šefa Policije.
Zna se ko je dao policijsku značke  ljudima koji su čuvali Veljka Belivuka
Zna se ko je u ovom mafijaškom klanu omogućijo da diluje drogu,reketira ljude,preti taksistima,razbija proteste organizuje i skandira po krovovima zgrada.

Zna se po čijem nalogu je potpuno uništen Dejan Jović,policajac koji je uhapsio Veljka Belivuka i to uz pomoć Medija koji već godinama uništavaju sve koji drugačije misle.
Zna se koji je tužilac podneo besmislenu optužnicu protiv tog hrabrog čoveka i koje su sudije sedele u veću koje je takvu optužnicu prihvatilo.

Zna se ko je dao nalog da se unište dokazi za ubistvo Vlastimira Miloševića,da se ubice puste na slobodu.
Zna se ko im je dao dozvolu da vježbaju gađanje i spremaju ubistva u vojnim objektima.
Zna se i da istraga protiv vjerovatno najsurovijeg kriminalnog Klana u EU započela zato što su strane bezbednosne službe dostavile tekstove njihovih poruka

Zna se dobro ko je to uradio,i zna se jako dobro da to nismo mi,ni Marinka Tepić ni ja,zato nemoramo da tražimo odgovore od oba Aleksandra ni Vučića ni Vulina jer znamo da su svi odgo ori laž…..

Rekao je Djilas i obratio se Evropi da se pomogne Srbiji ka putu za Demokratiju .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime