Dzordz Kluni odbio saradnju sa Izraelom od 35 mil Dolara zbog Palestine

0
Kopiraj link

Džordž Kluni (slavni glumac) odbio je ponudu izraelske kompanije El Al za jednodnevni rad za 35 miliona dolara nakon konsultacije sa suprugom Amal, libanonskom advokaticom za ljudska prava, i odlučio da ne podržava okupacionu državu ” Izrael.” Inače, mnoge kraljice ljepote iz svijeta bojkotovale su izbor Miss Universe u okupiranom gradu Eilatu u znak podrške okupiranom palestinskom narodu i podigle slogan “Nema ljepote u aparthejdu”.

Clooney je odbio 35 miliona dolara ‘za jedan dan rada’ GEORGE Clooney ima rekao da mu je ponuđeno 35 miliona američkih dolara za “jedan dnevni rad” ali je odbio saradnju sa Izraelom zbog Palestine.

Holivudska zvijezda, na slici, rekao je da je ponuda bila za njega da glumi u reklami Izraelske avio kompanije ali, nakon razgovora sa svojom ženom,inače je advokat za ljudska prava Gospodja Amal, on se odlučio protiv toga.

On je za Guardian list rekao: „Ponuđeno mi je 35 dolara miliona za jedan dan saradnje za aviokompaniju za reklamu , ali sam pričao sa Amal o tome i odlučio da neće da saradjuje sa zemljom koja je okupirala Palestinu !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime