Emmanuel Macron – DOBIO ŠAMAR “Dole SA POLITIKOM Macronie”

0
Kopiraj link

Tokom putovanja na jugu Francuske, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona ošamario je muškarac. U napadu u utorak (8. juna 2021.) napadač je desnom rukom udario Macrona u lice, što se može vidjeti na snimkama incidenta na mobitelima, koje su se brzo proširile internetom. Policija je uhapsila dvije osobe, uključujući navodnog počinitelja, rekle su lokalne vlasti.

Incident se dogodio u mjestu Tain-l ValHermitage sjeverno od Valencea sa 6000 stanovnika. Tamo je šef države, odjeven u košulju, kravatu i masku od korone, prišao posmatračima iza barijere da se rukuje. Čovjek je držao predsjednika za ruku, ošamario ga i, kako prenose mediji, vikao “Dolje Macronie”.

Snage sigurnosti odmah su povukle predsjednika. “Policija ispituje muškarca koji je pokušao ošamariti predsjednika i još jednog pojedinca”, rekla je prefektura ne dajući nikakve podatke o identitetu. Macron je nastavio putovanje, rekla je Elysee palata.

Otprilike godinu dana prije predsjedničkih izbora u Francuskoj, Macron je nekoliko dana bio na svojevrsnoj “Tour de France”. Tokom turneje, 43-godišnjak želi vlastitim riječima “osjetiti puls” Francuza kako bi iskazao svoje šanse za reizbor. Incident se dogodio dobrih deset dana prije početka regionalnih izbora, koji se smatraju važnim testom raspoloženja. Macron će učestvovati u nizu vrhunskih međunarodnih sastanaka koji počinju u petak. Počeće samit G7 u Velikoj Britaniji. (FR / AFP)

Emanuel Macron je postao nevoljena osoba u Muslimanskom svijetu,zbog ponižavanja Poslanika Muslimana Muhammeda s.a.Ovaj šamar se Raširio kod preko 2 Milijarde Muslimana,i na internetu se može pročitati nezadovoljna Politika Macrona.

Presednik Macron nije samo kod Muslimana kao neko ko nema pojma o Politici već i u Evropskim krugovima i kod Kolega je Macron politika sa dolje sa Macronom označena.I Macron je jedna osoba koja mnogo mrzi Islam a to i ne krije !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime