Evropska Unija Povećava pritisak na Srbiju zbog migranata

0
Kopiraj link

Srbija mora da promeni zakon o Vizama, kaže Nancy Faeser

Nancy Faeser

Nancy Faeser je u Briselu rekla, da Srbija mora da se prilagodi Evropskoj Uniji po pitanju Slobode kretanja (Viza) za Zemlje, iz kojih dolaze Migranti

Trenutno mnogo Ljudi može da ulazi u Srbiju I posle iz Srbije dalje u EU, to vise nije prihvatljivo.Zato Srbija mora da promeni Zakon o Vizama I ti odma I ne sutra ili prekosutra, rekla je Faeser u EU Parlamentu

Svi hoće u Evropu, a njihova stanica izmedju je Srbija, jer u Srbiji mogu da dolaze bez Vize.Migranske zemlje, iz kojih dolaze,ne priznaju Kosovo, i zauzvrat mogu da ulaze u Srbiju bez Vize .

Dalje putovanje u EU je iz Srbije više nego jednostavno,ali ovde se nailazi na zid u Bruselu gde se od Srbije traži, da se prilagodi EU

EU Komosija je videla koliko je ova tema bitna, i da se mora hitno reagovati, da se ovaj problem resi,granični prelazi izmedju Mađarske,Češke i Austrije su se povećale.

Ministri unutrašnjih poslova su zabrinuti, da povećanje emigranata u EU, može staviti EU pod pritisak.Ministar za Migraciju Jeans Asseoborn,traži bolju zaštitu granica pri ulasku u EU zonu, počevši od Srbije i Mađarske.

Jean Asselborn

Srbija nailazi na veliki problem

U Briselu se kaze da će skratiti Novac za Srbiju ili čak zabraniti i Srbiji da ulazi u EU bez Vize.Ovim EU mora Srbiji da pokaže granice, Državi koja je orijentisana Putinu a ne EU.

Ili će Srbija promjeniti zakon za Vizu i Migrante, iki će osjetiti konsekvencije EU, koje će biti veliki problem za Srbiju, rekli su u Bruselu .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime