ILANA RACHEL DANIEL Izrael prisiljava na vakcinisanje i uvodi Experiment sa sigurnosnim nanogvicama!

0
Kopiraj link

Jučer se javila ILANA RACHEL iz Izraela sa uznemiravajućom porukom za ceo svet I celo čovečanstvo. Stanje je vrlo loše i prisiljavaju narod da nose sigurnosne nanogvice,kakve Policija koristi za kriminalce.

Ilana je rekla da se bori svim silama protiv i da traži pomoć od svakog, jer ovo što se dogadja u Izraelu dogodi će se svugde ! Stoga borimo se za sebe i za celi svet .

Šta se zapravo dogadja u Izraelu ?

Premijer Ministar Benjamin Netanyahu,požurio se prijaviti narod,i to bez saglasnosti svog naroda,kao pokušaj Experimenta Pfizerove tehnologije ,I to provode gotovo grubom silom.

Koriste se prisilnim metodama, prete ljudima da će ostati bez primanja novca .Prete omladini od 16 god da neće moći pristupiti maturiranju.Možda je ovo plan drugih zemalja,ali mislim da u drugim zemljama će barem da pitaju,što se ovde u Izraelu ne dešava.Jednostavno se morate pojaviti i cjepiti se,kao da već postoje zakoni da se ovo nasilje nad ljudima mora sprovesti.

Stvorio se ogroman Vladin pritisak i društveni za požurivanje ovog pokusa.U Izraelu čak i ne govore o ovom kao Experimentu,dok je ostatak Sveta potpuno svestan toga.Cjepiva su već moranje u Izraelu,barem ne oficijelno,tako da je Cjepivo protiv COVID 19 blizu toga .Govori se da se ne mora primiti,ali je stvarnost takva da u protivnom npr.zdrastveni radnici ostaju bez posla .Mnogo je mesta gde se ljudima govori,da se moraju Cjepiti ili će dobiti otkaz.

Stvorena je zelena propusnica,što su ovim stvorili momentalno i gradjane drugog reda,I ako ne učestvuje narod u ovom Experimentu, doživljavaju ih kao širitelje virusa,koji ugrožavaju ostale .

Ljudi koji dolaze iz drugih zemalja u Izrael se osećaju kao da se bira bogataš i siromah.Oni koji su primili vakcinu na jednu stranu i oni koji nisu primili na drugu stranu.Prisiljenj su ostati u posebnim Hotelima za testiranje, gde se svako mora testirati na PCR test .Ali čini se da neki imaju mogućnost nositi sigurnosnu nanogvicu rekla je ILANA RECHEL Politička aktivistkinja .

Ovim se želi pokazati model svima na planeti, kako je divna ova nova verzija života.Izraelski narod je suočen sa državnim moćnim snagama .Jedini razlog zašto se ovo ne izvodi fizički jeste: da bi izazvalo veliku pobunu,ali sve što Vlada Benjamina radi, nije daleko od toga .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime