KOLUMBIJSKI KARTEL DROGE I SRBIJANSKI KARTEL”MUAMER LJAJIĆ

0
Kopiraj link

Insider nastavlja priču o trenutno najpopularnijem liku u podzemlju,Muamer Ljajić Srbijanski Kartel Droge


EU- Policija je jedna od vrlo dobro obučenih specijalnih odeljenja u borbi protiv organiziranog Kriminala .
No ipak se protiv Muamera Ljajića ništa ne preduzima,iz užih krugova dobijamo informacije,gde se kaže da je Muamer Ljajić vrlo pametan, i da ništa ne prepušta slučajnosti,i da od poslednjeg hapšenja ima oči i na ledjima.


Muamer Ljajic je bio i u kontaktu sa ocem od tadašnjeg Ministra Policije Nebojše  Stefanović.Došli smo do poruka izmedju Branka Stefanovića i Muamera Ljajića,do susreta je trebalo doći u Restoranu od Branka Stefanovića u Beogradu .U porukama se može pročitati, da do Sastanka nije došlo,I ako je Branko imao želju da ugosti Muamera Ljajića,no ipak priča nije bila bez ničeg, interesantna priča se Ipak nastavila i bez susreta sa Ljajićem.Muamer Ljajić je spojio Direktora jedne Fabrike Oružija i Branka Stefanovića.
No Ndragheta Italijanska Mafija na čelu sa Muamerom Ljajićem ogranak Balkan,ipak bi bila previliki zalogaj za Stefanovića.Dali je Branko Stefanović znao koga je pozvao na ručak.Po internetu se može pročitati tu I tamo neka priča gde se za Stefanovića sumnja da nije preminuo.Mnogi kažu da je Branko odglumeo svoju smrt, i da je negde sa novim Identitetom na nekoj plaži.Radoznalost nam nije dala mira i pokušali smo saznati u kakvom kontaktu stoji Branko Stefanovic i Muamer Ljajić,ali do sada nažalost bez uspeha.
Branko Stefanović je bio zadnjih meseci vrlo često u Srbijanskim Medijima zbog njegovog posla sa oružijem.Putovao je za Italiju,dali je ipak moguće da je tražio Financijsku pomoć od Italijanske zloglasne NDRAGHETE ili je ipak samo putovao za Italiju .
No posle svih tih putovanja, došao je u kontaktu sa Muamerom Ljajićem,da podsetimo Muamer Ljajic je Balkanski Bos Ogranka Balkan.
Naravno podstavljamo sebi pitanje dali je NDRANGHETA uz Pomoć Muamera Ljajića htela da udje u legalni no ipak u tajnosti Biznis sa Stefanovićem.Dali je Italijanskoj Mafiji bio neko potreban ko može da opere novac,i dali je Stefanoviću bila potrebna Financijska šprica,ili je ovo sve bilo sasvim slučajno i sasvim drugog pravca nego što izgleda na prvi pogled.No ipak bi se svi upitali,iz kojeg razloga se može sastati Biznismen Stefanović,sa Muamerom Ljajićem jednim od članova Italijanske KALABRIJSKE MAFIJE NDRANGHETA
Stefanović nije jedina poznata ličnost sa kojim je  Muamer Ljajic bio u kontaktu,medju ostalom je bio sa sigurnošću sa Ministrima,kako našim tako i sa Afričkim.U Afričkim državama ga dočekuju Državni Auto sa obezbedjenjem I Privatnim soferom.
U posetu je bio Ministrima u Afriku,nismo uspeli saznati kakvu ulogu igra Muamer Ljajić,dali su njegove posete privatne ili poslovne, sa Ministrima iz Afrike ?

Vrh Italijanske NDRANGHETE je dolazio u Srbiju, te informacije su sigurno zabeležene na graničnim prelazima,dali je Srbija uopšte znala ko ulazi u Srbiju.
No sin od jednog najpoznatijeg Prezimena Italijanske Kalabrijske Mafije je preuzeo vodjstvo Klana,od kako mu je veći deo porodice u zatvoru,koji je od skoro na slobodu.Isti je posle slobode odma pobegao iz Italije da ga nebi slučajno možda i namerno opet zatvorili.Vrh NDRANGHETE je pre skoro 5 god ponudio Muameru Ljajiću da bude član njihove porodice.No kako smo dobili informaciju,Ljajić je prihvatio ponudu,ali pod jednim uslovom: da bude na istoj visini i za okruglim stolom sa ostalim Bosovima,Italijanskog Podzemlja.Na tetovaži koju nosi su neki Inocijali sa znakom NDRANGHETA no do sada nismo otkrili o kojim imenima se radi ne njegovoj Tetovaži.Obeležena je isto crvena tačka u Srbiju, za koju se sumnja da je on tu Glavni,i da to označuje njegovu Teritoriju ,ista takva crvena tačka je istetovirana u karti Italije,koja je isto na njegovoj ruci.

Od tada Muamer Ljajić prvi put putuje za Južnu Ameriku,i ostaje duže.Brzo se uklapa u Kolumbijski Kartel i postaje vrlo važna osoba izmedju Kartelova i Italijanske Mafije.No Muamer Ljajić postaje jedina žica izmedju Podzemlja i Kartela Kolumbije ,Meksika Brazila.U povratku za dugom iz Brazila ide za BOGOTU Informacije nas vode dalje do Bosne i Srbije,gde ulazi u Biznis sa Srbijanskom lokalnom Mafijom kao i Bosanskom,Španija,Crna Gora.Muamer Ljajić postaje vrlo pitana osoba u podzemlju,već se ništa više ne dešava bez njegovog znanja i odobrenja.

Sa istim koji je preuzeo Poziciju Bosa Klana Italijanske Mafije, Muamer Ljajić dolazi više puta u Srbiju, Čačak ,Beograd,Bosna (Tuzla,Sarajevo),Novi Pazar,Kosovo i Albanija,ovo su redovne linije Muamera Ljajića i Italijanske Mafije .NDRANGHETA po prvi put ulazi preko Bosne u Srbiju,svi najopasniji Likovi,Italijanskog Podzemlja i Kolumbijskog Kartela kao i Meksika se pojavljuju sa Muamerom Ljajićem u Novom Pazaru.
Muamer Ljajic je u bliskim Kontaktima sa poznatim zloglasnim ubicom COSA NOSTRE,koji je poznat po plaćenim ubistvima.Sumnja se da je Ljajić platio 19 ubistava,koji idu na njegov račun,no niko ništa nije video ni čuo, Državni organi i dalje bez dokaza.


U udžbeniku Kalabrijske Mafije se kaže: Ko je slep,gluv,i nem ,živeće 100 god u miru,Državni organi nemaju dokaze jer niko ništa ne govori,što je normalno za pripadnike Italijanske Mafije,i naravno niko se nebi ni usudio da nešto protiv NDRANGHETE kaže.

Ko je on?
Zašto je Muamer Ljajić dobio ovoliku moć,ko je zapravo Muamer Ljajić?
Putuje redovno u Južnu Ameriku,informacije nam kažu da obično ide preko Beograda i Pariza.
U Parizu je bio dočekan kada je zadnji put leteo iz Južne Amerike,i Francuska Policija ga je dočekala na izlazu iz Aviona,na pitanje zašto putuje često za Južnu Ameriku,rekao je da želi da udje u Biznis Kupaćih kostima koji se proizvode u Kolumbiji.
Kriptovani sigurnosni Telefon mu nije oduzet od strane Francuskih organa.
Posle naših informacija,nemože se više govoriti o slučajnosti redovnog dolaska Italijanske Mafije u Srbiju

Istraživali smo da dobijemo što više informacija o Muameru Ljajiću,ali niko se ne usudjuje bilo šta da kaže protiv njega I protiv Italijanske Mafije .
Ljajćki Kartel iz dana u dan sve više raste!
Muamer Ljajić je u saradnji I u kontaktu sa nekadašnjim ljudima od Pabla Escobar,ljudi ozbiljnog posla .Isto tako saznajemo da je medju ostalom I sa Grupom El-Negro, El Narcotraficante Kolumbia,i čuvenim Cali Kartel,i Brazilskim čuvenim Kartelom koji se isto sastoji od ozbiljnih osoba u poslu sa Kokaionom.

Nastavak sledi

Sigurni smo da će se priča o Ljajićkom Klanu nastaviti EXKLUZIVNO ZA INSIDER.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime