BALKANSKI PATE ZA OKRUGLIM STOLOM KALABRIJSKE MAFIJE MUAMER LJAJIĆ

0
Kopiraj link


MAFIJA JE I U TVOM GRADU

Muamer Ljajic, Balkanski Pate, za okruglim stolom kalabrijske mafije i četvrti čovek u Italijanskoj Mafiji

Jedna od najopasnijih mafijaskih organizacija na svetu bez sumnje je italijanska Nadrangheta. Jedan od vodecih bosova ove kriminalne organizacije, koja za okruglim stolom okuplja svoje vodje, nalazi se i Muamer Ljajic.
Insider saznaje da je Ljajic vodja balkanskog ogranka Nadraghete, zapravo balkanski bos koji se, zajedno sa ostalim italijanskim bosovima ove organizacije, neometano seta po Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i drugim balkanskim zemljama.
Cinjenica da je u kontaktima sa najvisim politickim zvanicnicima pobrojanih zemalja, narocito srbijanskih,medju ostalom i sa Ministrima iz Zemalja Afrike,kao i sa nekim od Tajnih Agencija sa kojima je imao i neke ozbiljne poslove, mozda opravdava sutnju i bas nikakvu reakciju obavjestajnih sluzbi i policijskih organa.Ljajic je rodjen u Novom Pazaru. Medju dobrim drugovima u detinjstvu je bio i čuveni Cigo Vulkanizer iz NP Mirsad Hadžiavdić, koji je pre nekoliko godina izrešetan u Novopazarskoj Banji iz klasične sačekuše.

Osim ove kriminalne organizacije LJAJIĆKOG KLANA , Ljajic ima veliku ulogu i sa Kolumbijskim kartelom, Brazilskim i sa Meksickim„El Chapom“, te je u veoma bliskim odnosima sa placenim ubicama Cosa Nostre. Posjeduje vise od sest nadimaka kojima se koristi u podzemlju, a za koje se saznalo tek nakon njegovog hapsenja pre skoro 4 godine.
Hapsenje kao u filmovima. Duge cijevi, oko 200 naoruzanih specijalaca maskiranih, sa odobrenjem da pucaju, uhapsili su ga u restoranu jedne evropske zemlje.Na licu mesta su došli i Kamioni za Skeniranje vozila koja se koriste obično na Graničnim Prelazima,zato jer su mobilni.Vodja ove Policijske akcije za organizirani Kriminal LKA, je naredio da otvore vatru u slučaju opasnosti. No, jedna od najvecih policijskih akcija, koja je tako u medijima nazivana, zbog sumnje da je kao balkanski bos Nadranghete importirao oko 10 tona kokaina na Balkan, obezbjedjivao oruzjem bajkerskoj grupi,koju je Njemacka vlada zabranila, okoncana je izlaskom Ljajica iz pritvora za samo nekoliko sati!?
Iako za Ljajica tvrde da ne postoji iole vazna osoba sa kojom nije u kontaktu, ipak ostaje nejasno kako je do sada ovaj covjek ostao potpuno neupadljiv.Srbija je postala Bogota u Narkotiku,bukvalno ali bukvalno Film Južni Vetar se može snimiti u Srbiji, tačnije u Novom Pazaru, i sa pravim Likovima iz Podzemlja u fazonu SVETSKO A NAŠE , tako da se Reditelj Filma Južni Vetar Miloš Abramović može zasigurno osloniti na Srbijansku Mafiju, koji će realnije odglumiti Import Kokaina nego plaćeni glumci, ako želi da snimi Nastavak Filma u Srbiji, preporučuje se Novi Pazar.Srbijanska mafija je zahvaljujući Muameru Ljajiću trenutno Br.1 na Balkanu,čak se može reći u Evropi , time da zahvaljujuči M.Ljajiću možda možemo i reći da smo čak uspeli i na Svetskoj listi, rame uz rame sa NADRANGHETOM.Sledi Albanska Mafija,Crnogorska Mafija,Bugarska Mafija, i Bosanska Mafija na zadnjem mestu.Tokom zadnjih godina bili smo svedoci da Novi Pazar postaje centar organizacije u podzemlju.i sve više likova iz Novog Pazara ulazi u neverovatne kontakte sa vrlo jakim Kartelima, i medju njima ovog puta je i nas sugradjanin Muamer Ljajic.

Kako se uspeva ući u tako moćne organizacije ?priča kao iz Filmova Pablo Escobara.Medju ostalog Muamer ima i nadimak El-Doktore koje je davno nekada imao i Pablo Escobar, kaže se da je dobio taj Nadimak jer je neuračunjiv i odlučan u onom šta Muamer Ljajić odluči i uspeva.I jer mu uspeva i jer je puno što šta uradio pozitivno izmedju Kartela i Podzemlja u Evropi, tako je i dobio nadimak EL-Doktore ,u fazonu može svakog da izleči.


Ko je,zapravo, Muamer Ljajic? Brutalni balkanski narko bos? Vrlo bitno pitanje je koliko je o svemu ovome upucen srbijanski ministar Rasim Ljajic? Nastavak o ovom tajanstvenom covjeku, odnosno “Ljajickom Klanu” zasigurno slijedi uskoro.

La Mafia e anche nella tua citta

( Mafija je i u tvom gradu)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime