MUAMER LJAJIĆ MAFIJA JE I U TVOM GRADU

0
Kopiraj link

NDRANGHETA U SRBIJI !

POČELO JE NAJVEĆE SUDJENJE U ISTORIJI MAFIJE

Dali je nas sugradjanin umešan u najvećem sudjenju u Istoriji zadnjih 30 god. Na slici se vidi Muamer Ljajić sa jednim od vodećih prezimena u NDRANGHETI.

Preko 2.500 Policajaca je učestvovalo u Akciji hapšenja ove najbrutalnije Mafije u svetu, preko 350 uhapšenih i 900 svedoka .
Ovako veliko suđenje je poslednji put održano 1986 u Palermu kada su se na optuženičkoj klupi našli pripadnici sicilijanske mafije Kosa  Nostra, na kojem je osuđeno 338 lica. Mafija je tada ubila sudije Đovanija Falkonea i Paola Borselina.
Nadrangheta je dokazano Najopasnija Kriminalna Organizacija.Koja vrši operacije u celom Svetu , sada i intezivno raste u Srbiji zbog jednog čoveka M.Ljajića
Muamer Ljajic je jedan od Poverljivih osoba Ndranghete i pokazao je da na njega mogu da računaju više puta . Tako je dobio Moć nad Balkanom i jednim delom Nemačke i Južne Amerike .
Vrh Ndraghete je nekoliko puta dolazio u Novom Pazaru i Srbiji kao i u Bosni i Hercegovini , na čelu sa Muamerom Ljajićem .Ndrangheta ima moć u tome što drži Tržište Kokaina u Svetu sada  želi da ima ruku na svim tokovima Kokaina kako u Evropi, tako sada i na  Balkanu, sumnja se da se NDRANGHETA iz tih razloga i pojavljuje u Srbiji , opipava teren možda i preuzimanje Tržište Kokaina na Balkanu .Dali nas čeka Mafijaški rat na Balkanu kao nekada sa čuvenim Zemunskim klanom, izmedju Italijana i Srbijamske mafije .Kako Insider saznaje Muamer Ljajić definitivno je Zacementirao  moć  koja mu sve više raste uz podršku sa vrha ljudi Najopasnije i najmoćnije kriminalne organizacije na svetu .
Muamer Ljajic je u bliskim Kontaktima sa najvažnijim osobama Italije i za okruglim stolom Italijanske Mafije i Kolumbijanskim Kartelom i Meksičkim Kartelom, priča kao iz Filmova.
O ovom trenutno medju Najmoćnijim  likom u Podzemlju se od skoro počelo pisati,do sada se samo znalo da je pre skoro 3 god uhapšen za 200 kg Kokaina i 500 kg Trave , gde su optužbe nestale i nije bilo dovoljno dokaza protiv Muamera Ljajica .Muamer Ljajić je tokom hapšenja uzeo Najboljeg Advokata kojeg uzimaju i Hels Angels grupa Bajkera sa Kriminalnim radnjama  iz Nemačke .Advokat koji zna svoj posao.Policija je tokom istrage snimala razgovore u Autu i Telefona od Muamera Ljajica i tako došla do Broda od 4 Tone Kokaina koje su oduzete pri ulasku u Luci, ali ipak dokazi i snimci nisu bili dovoljno čvrsti za javnog Tužioca.Ko još stoji iza ovog tajanstvenog lika ?
U kontaktu je sa raznoraznim ubicama iz Istorije Kriminala , sa R.G jednim  od Ubica Cosa Nostre ,i iz Srbije. Iz sigurnosti ne želimo da objavljujemo slike koje smo dobili od Poverljivih Informacija .Muamer Ljajic je isto u Kontaktu sa Grupom Negro Narkotrafiko , i Meksičkim Kartelom svi važni kontakti u Južnoj Americi idu preko ovog Srbijanskog Državljanina  Muamera Ljajića .
Dali je Muamer Ljajic zamenio  Pabla Escobara ?
Došlo je do Ljubomore izmedju Italijana  koji je preuzeo Vodjstvo Klana od prošle godine i Muamera Ljajića .29 godišnji Italijan iz jedne od najopasnije Porodice Kalabrijske Mafije je hteo da dokaže da je on Br.1 , ali je došlo do promene , gde su ostali Iz Italijanskog Podzemlja u razgovoru rekli , ti si ovde u (Nemačku) niko , ovde se pita on, pokazujući na Muamera Ljajića.
Ndrangheta ima Strukturu i disciplinu i sastoji se od više porodica to jest klanova .Muamer Ljajic je ušao u Porodicu, jednim od vrlo važećih osoba Italijanskog Podzemlja ! Sa istim dolazi redovno u Srbiju i Balkanu .Naš informant nam je rekao da ceo proces ide preko Muamera Ljajića , da se novac uplaćuje ili u Evropu kod posebnih osoba ili direktno u Južnu Ameriku za tu cenu. Kokain u Kolumbiji ili u Državama u Susednim zemljama je od 1.400 eur do skoro 2.000 eur , onda dolazi ubačaj na Brodu i korupcija Policije iz Države koje izlazi Kokain, i da to košta negde oko 5 do 6.000 eur i time je posao u Južnoj Americi završen .
Brod putuje do Cilja , Holandija ili Belgija  Nemačka ili Španija , tu imaju posebne osobe koje izbacuji Kokain za od prilike 25% vrednosti ubačaja . I odatle ide Kokain u takozvanu Sigurnu Kuću.
Mi iz Srbije znamo da uvek neko još moćniji i Državni mora da stoji iza ovakvih osoba kao što je Muamer Ljajić , pa se postavlja logično pitanje ?
Ko stoji iza Muamera Ljajića ?


Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime