Nakon udesa na Autoputu na A66: Droga se razbacala širom Autoputa

0
Kopiraj link

To je išlo u pravom smislu riječi “baksuz “. Policija autoputa Langenselbold pozvana je u utorak ujutro na čudnu saobraćajnu nesreću. Oko 11 sati dežurni je primio dojavu da je kamion udario u mobilnu kućicu u smjeru Fulde, na izlazu Bad Orb / Wächtersbach. Međutim, ali na žalost šofera Marihuane mnogo droge se podiglo u vazduh od udesa.

Kako se ispostavilo, vozač auta sa berlinskim tablicama zaustavio je automobil na traku za pomoc jer je hitno “morao ići na veliku nuždu” i zato se na trenutak povukao u toalet. Vozač kamiona koji je nenamerno očigledno i pogrešno procijenio situaciju i udario u zadnji dio kamp vozila. Vanjski zid je bio rastrgan i na asfaltu je prosuta velika količina marihuane.

Dok je vozač kamiona bio nepovrijeđen, i vozač i putnik kampera došli su u bolnice lakše povređeni.

Međutim, porijeklo droge sada mora biti razjašnjeno, zbog čega je i pozvana Kriminalna Policija specijalista iz Hanaua. Očigledno je da je droga bila skrivena u u vozilu Kamp. Kako bi autocesta ponovo biti puštena za razvoj saobraćaja “, pozvane su snage policije za pružanje podrške. Saobraćaj je preusmjeren pored mjesta incidenta lijevom trakom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime