PEDOFILI STUDIJE Istraživač:STRANKA ZELENIH B90 IZ NEMAČKE:Godinama su se borili za slobodu dečijeg seksa!

0
Kopiraj link

Zeleni i pedofilija zaboravljena priča iz 2015 – nagon za legalizacijom seksa s decom bio je veći nego što je ranije bilo poznato. Osnovni program iz 1980. predviđao je opsežnu legalizaciju, a pet regionalnih udruženja je u skladu s tim donosilo rezolucije. Ovim nalazima istraživanja socijalni istraživači opovrgavaju izjave člana Zelenih iz Skupštine (Bundestag) Volker Becka.

Zelenih je bilo pet rezolucija u saveznim i državnim izborima u kojima su tražili ukidanje odgovarajućih stavova o kaznenom zakonu ”, rekao je socijalni istraživač Stephan Klecha iz Göttingenskog instituta za istraživanje demokracije lista” Bild “. Klecha je Ko-autor studije o “Opsegu, kontekstu i učincima zahteva pedofila u miljeima Novog socijalnog pokreta Zelenih”.

Na državnim izborima 1985. ova nas je odluka čak koštala ulaska u parlament, nastavio je Klecha. Čini se da “kolektivno sećanje stranke” “ne funkcionira dobro”, rekao je istraživač. Beck je tvrdio da nikada nije postojala naredba kojom se dečji spol to jest sex izuzima od kazne.

Klecha vodi ublaženu interpretaciju nazad u vremenu 1968. godine

Kritizirao je Klechu zbog banalizirajućeg tumačenja seksa s decom sedamdesetih. „Tada su odrasli svoje perspektive, svoje Mašte jednostavno preneli na maloletnike. To je osnovni problem s pedofilijom ”, rekao je. To se “može objasniti samo iz razdoblja posle 1968. godine”. Seksualno oslobađanje, pobuna protiv vlasti i općenito uklanjanje tabua također su preneseni na decu, nastavlja Klecha.

Uz to, znanstvenik je kritizirao “izložbu zelenih” poput Daniela Cohn-Bendita, koji je “u to vreme javno govorio o seksu s decom, o svojim maštama kad ga je petogodišnjak skinuo”. Cohn-Bendit opisao je to kao “erotsko-maničnu igru” u talk showu i niko mu nije protivrečio.

Promena misli se dogodila tek kod feministkinja i homoseksualaca

Klecha i istraživač političke stranke Göttingen Franz Walter objavili su u tada prvi privremeni zveštaj o svom istraživanju u časopisu “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Kao rezultat toga, u svom prvom osnovnom programu iz 1980. godine, Zeleni su zagovarali opsežnu legalizaciju seksualnih odnosa između odraslih i djece i štićenika. Uz to, ne samo državno udruženje u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji vodilo je kampanju za uklanjanje pedofilije iz seksualnog kaznenog zakona. Prema istraživačima, odgovarajuće su rezolucije bile u Reinland-Pfalzu, Bremenu, Hamburgu i Berlinu.

Među Zelenima je došlo do postupne promene mišljenja tek nakon 1985. godine, kada su feministice poput Alice Schwarzer i homoseksualci sve više govorile protiv pedofilije. Zahtjev za legalizacijom formalno je ukinut tek 1993. godine tekom spajanja Zelenih s Istočnonemačkim savezom 90.

Vodeća Zelena stranka poput čelnice stranke Claudie Roth pozdravili su objavljivanje rezultata istraživanja. Ova tema nije o predizbornim kampanjama, već o ozbiljnoj ponovnoj proceni rada aktivista pedofilije 70-ih i 80-ih, rekao je Roth iz “Süddeutsche Zeitung” tada “Hitno je potrebna obrada ovih pogrešno vođenih rasprava i opasno pogrešnih odluka i aktivnosti, a reč je o opresivnoj prošlosti s kojom se svi moramo suočiti”, rekla je predsednica Zelenih.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime