PRESEDNIK VLADIMIR PUTIN: ERDOGAN JE MUŠKARAC KOJI DRŽI SVOJU REČ.

0
Kopiraj link

U interviju sa Presednikom Putinom

Presednik Rusije Vladimir Putin je pohvalio Presednika Turske Redžep Tayip Erdogan,objasnivši da je Erdogan odlučan za svoju zemlju.
Rekao je da sa Presednikom Erdoganom često imamo različite poglede, na odredjena pitanja .
Možda ponekad imamo i suprotne stavove, ali on je čovjek muškarac koji drži svoju reč.
Ako misli da nešto donosi Benefit za njegovu Državu, onda ide do kraja,a to je Element predvidljivosti.Bitno je svatiti ko je preko puta vas.

Izjavio je Presednik Rusije Vladimir Putin o Lideru Turske Republike


Turska je ustala i traži svoj deo u Svetu, bez Turske se više nemože pregovarati u Regionu,jer je Turska Republika bitan Faktor na Balkanu .
Turska je sam svoj proizvođač ratne opreme,i Namenske vojne Industrije.
Ne zavisi od nikog,može da im postave Embargo i preživeće 50 godina .Najveći Izvodjač voća i povrća u EU,kao i u proizvodnji odeće za poznate Brendove.


U Ekonomiji je ustala, pravi svoje Helikoptere, bezpilotne drone,Autobuse,Municiju,Oružije itd.. i sve je to made in Türkiye.
Nemože se izbeći činjenica da je Turska ojačala sa Erdoganom u svim poljima.
Za par godina su gradovi bukvalno nikli iz zemlje,Bolnice,vratio je dug Afričkoj zemlji,koju je Afrika dugovala Svetskoj Banci.Balkan ga slavi kao Sultana od Turske do Srbije.
Veći deo iz Sandžaka više voli Presednika Erdogana nego Presednika Srbije,jednom prilikom je i sam Presednik Srbije Aleksandar Vučić u Novom Pazaru u poseti sa Presednikom Turske izjavio: znam ja da vi mene ne volite kao Presednika Turske, ali sam ipak za svoj narod tu.
Presednik Erdogan je peti po listi najčuvanijih ljudi, ovoliko Telohranitelja se samo moglo videti od Presednika USA,no sada i kod Erdogana

U Islamskom svetu je voljen i popularan, Islam se sastoji i od Sunita i Šija itd.. Ali on želi da se muslimani vole medjusobno bez obzira dali si Sunit ili Salafija ili Haridžije.

No jedno je jasno, ništa se više neće dogadjati u Regionu bez Republike Turske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime