Privredna Komora RS u Banja Luci

0
Kopiraj link


Mesto gde svaki Gradjanin može da pokaže svoju ideju i zatraži pomoć od Gospodina Račića Presednika Privredne Komore Banja Luka
Jedan od retkih Gospodina koji pomaže Narodu RS pa i ostalim Entitetima u osnivanju svojih ideja za Bosnu i Hercegovinu (RS)
Gospodin Račić je već duže vreme na stolici Presednika Privredne Komore Banja Luke, gde mu je i mesto kako kažu Kolege Insajderi.
Zanimalo nas je kako Funkcioniše RS u Industriji i saradnji sa stranim partnerima kako lokalno tako i Globalno i u Evropi ili Svetu .
Fakte i ispitivanja su pokazale da Privredna Komora Banja Luka pod vodstvom Gospodina Račić Gorana je u jačanju što naravno doprinosi Republici Srpskoj
Republika Srpska može da bude ponosna na Gospodina Račića.
Privredna Komora je u velikoj saradnji sa svim bližnim Državama u Regiji kao i Evropi.Gospodin Račić se zalaže za RS i na pitanja dali vidi Budućnost za omladinu u Bosni i Hercegovini rekao ja da naravno .
Bosna je sigurno zemlja sa puno Korupcije kao i sve ostale zemlje Balkana ,ali svi mi doprinosimo da nam deca ostanu u Domovini radimo na više Projekata kako za omladinu tako i za Firme i saradjivanje Firmi sa Regionom.
Gospodin Goran Račić je ukazao da je Srbija daleko najveći spoljnotrgovinski partner RS, sa skoro 20% razmene izmedju Srbije i RS
Osim što je i veliki Partner RS, Srbija je i najveći Investitor u Republici Srpskoj
Sa vise od 5 milijardi km.
Izgradjene su Škole,Vrtići , Radna mesta i jos puno toga , dodao je da je Srbija u ukupnoj strukturi učestvovala sa 36 odsto .
Dodao je i da radimo i želimo intezivnu saradnju sa Privrednom komorom FBIH .u razgovorima sa rukovodstvom Privredne komore FBIH usaglašena potreba da se uklone brojni nedostatci javnih nabavki .i podvukao da mu je bitno da se intezivnije pregovara i razgovara o svim mogucim problemima izmedju RS i F-BIH
Gospodin Račić je imao sastanak sa predsedavajućim Veća Ministra Zoranom Talgetijom,gde su 5 prioriteta izmedju RS i F-BIH uvidjeni .
Isto tako je dodano da je vrlo bitna edukacija osoblja u ustanovama.
Gospodin Račić se intezivno zalaže da RS saradjuje sa Evropom ne samo sa Regijom.u toku su sastanci sa Komorama Austrije , Nemačke i Poljske , gde Gospodin Račić odrzava bliske odnose sa Partnerima RS .
Pratimo dalje Gospodina Račića presednika Privredne Komore Banja Luka i želimo mu puno uspeha u 2021

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime