Reakcija Senada Hadžifejzovića na izjavu Milanovića

0
Kopiraj link

Hrvatska lepa zemlja za letovanje ali Hrvatsku vodi pogresan presednik.
Posle zamenjene Presednice Hrvstske Kolinde nastupio je Zoran Milanovic i na njegovom prvom zadatku je izgleda bilo vredjanje muslimana pa i srba.


Samo pre nekoliko dana je Gospodin Zoran Milanovic objavio da su Muslimani prljavi i da se operu sapunom i tako rasisticki se postavio protiv Islama i Islamske higijene .


Majka Evrope je cenjena gospodja Angela Merkel ona nikada ovako nesto nije rekla naprotiv gospodja Angela Merkel vodi Politiku za ceo njen Narod i rekla je u jednom interviju da Mustafa i Kristijan imaju isto pravo u Nemackoj i da Islam pripada Nemackoj i Evropi.


Ali izgleda se taj deo ne odnosi za Hrvatsku Evropu u kojoj se Ipak Angela Merkel vise pita nego Presednik Hrvatske Zoran Milanovic
Zato se trazi od Angele Merkel da ova uvreda nadje svog tužioca prema islamu .Gospodin Zoran Milanovic je uredio ceo Islamski svet i sigurno nebi ni Njegovo izvini resili i smirilo Muslimane .
U tome se obratio i javno izrazio misljenje poznati novinar iz Tv FACE i mnogima vrlo dobar insan ili covek koji inace u svojoj emisiji dovodi vrlo rangirane političare i koliko su pitanja namestena pre intervijua ili mozda nisu ipak je očigledno da brani svoj narod i kako bi u Balkanu rekli prekipelo mu je i uzvratio i obratio se na uvredu licno i na TV Presedniki Hrvatske Zoranu Milanoviću Hadzifezic je rekao dokle vise?
Sutimo decenijama na vase zločine i dali smo ljuti kaze da ljuti smo.
Sutimo zbog ubijenih , sutimo da ste nam preko 20.000 djece ubili ,sutimo radi mira zbog hrvatskog i srpskog naroda u sarajevu i Bosni.


Sutimo na haske presude
Suti mo na genocida nad muslimanima
I zato sto sutimo dobili smo sta zaslužujemo izgleda.
Presednik Hrvatske je rekao .da smo prljavi i da nam treba sapun i parfem
Poruka Gospodin Milanoviću presedniki Hrvatske od Hadzfejzovica sram te bilo Zoran Milanoviću i rekao da nije pravi Hrvatske i naglasio da je upao u politiku koja je Bosnu Razvalila
Zorane muslimani su nacistija vera na planeti i ako nemas sapun ili ti je komplikovano jednostavno se istusiras
A za čišćenje obraza ne treba ti voda parfem i sapun ni to nemoze tvoj obraz oprati i time zatražio javno da se izvini .
Ovo vredjanje ce mo pratiti do Njemačke i bice Upitana Majka cele Evrope sta ona kaze da njeno dijete pravi problem u očima Evrope je Hrvatska dijete Njemačke.
U narednih dana se vodi teska politika i teške reci padaju protiv Islama kao i Erdogana na malo drugačiji način je i Francuski Presednik vredjao islam i Erdogana .
Erdogan je jedini čovjek koji je stao na noge i pokazao zube svima protiv Turske i da se vise nemoze igrati bez turske i da niko nemoze u regionu donositi odluke bez saglasnosti turske .Erdogan je nasao po toj tački simpatizere u celoj evropi .
Erdogan je za mnoge Presednik i Sandzaklija i Bosanaca i ostalih Nacija Islamske vjeroispovjesti.
U sandzaku se Erdogan vise voli nego Presednik Srbije Aleksandar Vucic
Sto i sam kaze u dolasku Presednika Turske
Znam ja da vi mene ni u pola ne volite kao Erdogana.
Islam je ustao uz erdogana iz dubokog sna koji je trajao godinama .
Sta na ovo kaze Presednik SDA Bakir Izetbegovic i Clan presednidta BIH Hrvata dali je on uz politiku iz ZAGREBA ili je ipak jedan od Bosanaca ne Hrvata
Ipak jedno je sigurno Islam vise ne suti kao nekada davno uz Erdogana su se ohrabrile ostale Muslimanske zemlje koje podržavaju svaki etdoganov potez .
Od Angele Merkel se trazi objašnjenje za članicu EU Hrvatske na ovakvom vredjanju a od Presednika Hrvatske se trazi izvinjenje .
Kad smo vec ovde kod završne tačke i nas list kaze Gospodine Milanoviću sram vas bilo i puna podrška Senadu i na prvom javnom potezu se zahvaljuje i Insider Balkan team.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime