ŠTA NEMAČKA KRIJE ? 90% OBOLELIH OD KORONE SU IMIGRANTI ILI GASTARBEJTERI !

0
Kopiraj link

Šta Nemačka krije? Ko su 90 % obolelih od korone?

Više od 90 % pacijenata sa najtežim oblicima kovida-19 u Nemačkoj potiču iz useljeničkog miljea, rekao je poznati nemački lekar pulmolog Tomas Vošar, o čemu je upozorio i nemačkog ministra zdravlja.

Ta tema je tabu u Nemačkoj, dodao je Lotar Viler, čelni čovek najvećeg nemačkog zdravstvenog instituta „Robert Koh“.
Tomas Vošar, pulmolog, šef klinike za plućne bolesti u Morsu i predsednik nemačkog udruženja pulmologa, kazao je na stručnoj konferenciji da su istraživanja pokazala kako su najbolesniji oni pacijenti koji imaju komunikacijsku barijeru u Nemačkoj, prenosi nemački „Bild“.
Vošar je dodao da je o tome upozorio kancelarku Angelu Merkel i ministra zdravlja Jensa Špana.
Vošar je dodao da upozorenja nemačke vlade o opasnosti od virusa „ne dopiru do migrantskih zajednica“. Naveo je i da su podaci o kojima govori prikupljeni u jedinicama intenzivne nege od novembra do januara.
„Prema mojoj analizi, više od 90 odsto intubiranih, najteže obolelih pacijenata, dolazi iz useljeničkog miljea“, rekao je Vošar.

Ne možete ponovno prepoznati BILD. Već neko vreme vodeća Firma mainstream tiska radi točno ono što bi trebala: izlaže pritužbe i kritički prati vladinu akciju. Kao što dokazuje potpuno novi članak, do kojeg se, nažalost, može doći samo iza barijere plaćanja, BILD se više ni ne boji stvarno vrućih stvari, činjenica koje su kod nas tabu.

U članku čitatelj saznaje za razgovor koji je voditelj Instituta Robert Koch, profesor Lothar Wieler, nedavno vodio s grupom glavnih liječnika. Tema: Dr. med. Thomas Voshaar, glavni liječnik plućne klinike u bolnici Bethanien u Moersu, imao je internu procjenu za mjesece novembar i decembar 2020. i početak januara 2021. godine. To je pokazalo da je preko 90 posto intubiranih, teško bolesnih koronskih bolesnika u jedinicama intenzivne njege imalo migracijsku pozadinu. Interno je dogovoreno da te bolesne ljude nazivamo “pacijentima s komunikacijskom barijerom”.

prikaz
Šef Robert Koch Instituta već je znao

Wieler je već bio svestan ovog problema. On je rekao:

“I to sam čula. Ali to je tabu. Pokušao sam doći do određenih ljudi. Moramo se obratiti ovoj vjerskoj grupi putem imama. Cijela stvar ima ogromne implikacije na Berlin. To je pravi problem “.

“OGottoGottoGott”

Očito je da se uglavnom ne može doći do muslimana zbog “komunikacijske barijere”. Šef RKI-a imenuje Ross i Reiter, a BILD ih ispisuje. Poštovanje.

Uz to, Wieler govori o paralelnim društvima usred naše zemlje, četiri miliona ljudi do kojih nije moguće doći. Šef RKI-a doslovno: “I to je sranje”. Iako ova skupina čini samo 4,8% populacije, ona čini 50% pacijenata na odjelima intenzivne njege.

Dr. med. Thomas Voshaar obavijestio je saveznog ministra zdravstva Jensa Spahna o tom pitanju. Voshaar na SLIKU:

“Svi s kojima sam razgovarao, uključujući gospodina Spahna, rekli su: O Bože o Bože “

Kako je BILD doznao od vladinog glasnogovornika, Spahn nije smatrao potrebnim proslijediti ove podatke kancelariji. Kao rezultat toga, oni nikada nisu bili problem na summitima kancelarke Corone s čelnicima zemalja. “O Bože o Bože ”, to je politički odgovor na ovaj hitni problem.

Zaključavanje ne samo zbog „pacijenta s komunikacijskom barijerom“?

Morate imati na umu da su obvezne mere korone tobože nametnute kako bi se izbeglo preopterećenje jedinica intenzivne njege. I sada usput učimo da su to uglavnom migranti koji dokazuju zbog COVID-a, jer im država nije u stanju jasno objasniti kako se treba ponašati. “Komunikacijska barijera” je ono što oni nazivaju eufemistički. Bolji izraz bio bi: “Srušena politika integracije”.

A to – kao što sada znamo – značajno doprinosi činjenici da moramo dopustiti da nas zaključaju, Firme bankrotiraju, a stariji građani umiru od samoće u staračkim domovima

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime