Šta se trenutno dešava u Novom Pazaru?

0
Kopiraj link

SPP Admir Muratovic je Presednik političkog saveta i odbornik u Parlamentu u Novom Pazaru, Profesor je socioloških predmeta na Internacionalnom Univerzitetu i Direktor Instituta za istraživanje genocida i zločina, kao i prodekan na Fakultetu za Islamske studije u Novom Pazaru.


I koliko se može primeti Zukorlicev čovek od poverenja.
Gospodin Muratović ne prestaje sa napadima na SDP Srbije Rasima Ljajica i na vladavinu u Sandzaku pod kontrolom Rasima Ljajića


Da podsetimo da je Rasim Ljajić Lider SDP Srbije i rodjeni brat od nekada nazvanog Narko Bosa Esada ( Kero) Ljajić koji je davnih godina preminuo. Činjenica da ga to delo od Brata još uvek prati u današnjoj 2020 godini , Rasima Ljajića još uvek veže ta priča ,i narod Sandzaka ga nikako ne gleda kao Političara i Lidera Stranke SDP Srbije, već je još uvek u mnogim očima u Sandzaku neko ko drži konce u nelegalnim radnjama Srbije .Gospodin Muratović kaže da je samo zahvaljujući ovoj vlasti Mafia u Novom Pazaru .
Kaže da u Novom Pazaru duva Južni Vetar i da se Film Južni Vetar u nastavcima može snimati i u Novom Pazaru .
Na tu du Listi Gospodina Muratovića kao glavni krivci : Rasim Ljajic Nihat Biševac ,Kasim Zoranic,Meho Mahmutović itd.. iz SDP ali izgleda i SDA Sandzaka ne ostaje poštedjena, i Dr Sulejman Ugljanin je jedan od Ljudi koji štete Novom Pazaru i Sandzaku . Gospodin Muratović optužuje njegovim rečima i za proneverni novac iz Budžeta Grada Novog Pazara .na ovu optuzbu je Gradonacalnik grada Novog Pazara je pozvao Press konferenciju i objasnio narodu javno sa je to sve laz i da je svako dobio novac na svom ziro racunu .

Kako kaze SPP Rasim ljajic pregovara sa SDA Sandzaka o zajednickoj koaliciji sa Sulejmanom ugljaninom da bi time izbacio vlast SNS iz Novog Pazara isto tako mu se nabacuje da je Mason Srbije jer je u kontaktu sa najuticajnijom osobom tajnih drustva Gospodinom Tahirem Hasanovicem za kojeg isto SPP kaze da je na vrhu Masonerije.


Gospodin Bisevac se i pohvalio na socijalne ustanove Novog Pazara u optuzbi se javio na glas i Narodni Poslanik Jahija Ferhatovic protiv Grada Novog Pazara i protiv licno Gospodina nihata bisevca koji je kako Jahija Ferhatovic tvrdi pronwverio 1.700.000 h dinara koji su nenamenski potroseno Gospodin Muratović napada i RTV-NP sa Gradskim Budžetom od 400.000 € Godišnje,da ne objavljuju ništa šta se zapravo dešava u Novom Pazaru .
U očima SPP na vrhu sa Liderom te stranke Gospodinom Muamerom Zukorlicem ,SDP Srbije Rasim Ljajic nije ništa učinuo za Sandzak.
Sa tim misljenjom se ne slazu baš svi gradjani Novog Pazara .
Interesantno je da smo Gradjane Novog Pazara upitali za dobrotu Gradonačalnika Novog Pazara Nihata Bisevca , odgovorili su da je dobar čovek da se upita sa svakim i koji ima para i koji nema para , kazu da je vrlo cenjen kao Gradonačalnik.
Gospodin Nihat Biševac je skoro pozvao Press Konferenciju u Novom Pazaru kao odgovor za Napade iz SPP Stranke od Admir Muratovica
Pa se postavlja pitanje dali ovde neko veći želi ovaj Virtuelni rat u Sandzaku .
Rasim Ljajic je kako ga zovu Ex večni Ministar, i kako Gospodin Muratovic kaze i tužilaštvo je umešano u Podršku Rasima Ljajića
I da je došlo vreme da se svode računi .U anketi vaš omiljeni Političar u Srbiji se glasno čuje i Rasim Ljajic Gospodin Rasim Ljajic je kako u Srbiji tako i u Arapskim zemljama i svetu vrlo cenjen Ministar, kao i u nekim opštinama Sandzaka u kojima vlada SDP Rasima Ljajica .
Jedno je sigurno svako ko dodje u Novom Pazaru hvali se na dobrotu i gostoprimstvo gradjana ,ali u Politici se mišljenja odvajaju .
Šta se trenutno dešava u Novom Pazaru ? Dali je ovo sve istina pokusa ce mo u sledecem interviju koji je zakazan sa SPP saznati u kojem se tvrdi da ove insajderske informacije cekaju nas licno u dolazak u novi pazar
Sledi sledeci interviju iz Srbije narednih dana .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime