Supruga “El Chapa” osuđena na tri godine zatvora.El Chapo i Srbijanski Kartel,Muamer Ljajic

0
Kopiraj link

Američki savezni sudija osudio je Emmu Coronel, suprugu meksičkog narko bosa Kokaina Joaquina Guzmana, poznatijeg kao El Chapo, na tri godine zatvora zbog njene uloge u pomaganju narko kartelu Sinaloa.

Tražena kazna je bila manje od četiri godine koju su tražili tužioci, a sudija Rudolph Contreras rekao je da je ona bila mlada tinejdžerka kada se udala za kralja droge i da je sarađivala nakon hapšenja u februaru 2021. godine.I da svakojako nije bila upućena u sve poslove El Chapa Ona je priznala da je pomogla svom suprugu u upravljanju njegovim kriminalnim carstvom vrijednim više milijardi dolara.I dodala da nezna sve poslove svoga muza kao i Kontakte

Emma Coronel uhapšena je u februaru na međunarodnom aerodromu Dulles u Virginiji.Meksički narkobos, “El Chapo”, proglašen je krivim za vođenje ubilačke kriminalne organizacije koja je prokrijumčarila tone droge u Sjedinjene Države i Evropu zbog čega je osuđen na doživotnu kaznu zatvora 2019. godine.

El Chapo ili Meksički Kartel Sinaloa je bio i u Poslovnoj saradnji sa Zloglasnom Italijanskom Ndranghetom koja dopire do Balkana tacnije Srbije, šta se zna o saradnji sa Zapadnim Balkanom i Italijanskoj Mafiji, vise nije tajna ,da se vise puta razgovaralo sa nekim iz Srbije koji je slomljeno Engleski pricao i koji je ugovarao poslove za Ndranghetu, no Jedini koji se vezao sa Meksičkim Kartelom je bio Muamer Ljajic koji po informacijama vodi Srbijansko Sandzacki Kartel i Državljanin Srbije, koji je putovao redovno za Kolumbiju , Brasil , Meksiko.

Insider je i pre pisao o Muameru Ljajicu Državljaninu Srbije,koji se spominje u vise priči i Kontaktima sa Južno Americkim Kartelima, Italijanskom Mafijom.No Insider saznaje da je Muamer Ljajic imao poslovne sastanke i sa nekim ljudima iz Srbije koji su bliski Škaljarcima od koji je jedan N.V,svaka nova informacija vremenom vodi iz Balkanske Mafije ka Muameru Ljajicu, koji se dovodi I u vezu sa C.D.G Kartelom (Cartel del Golfo ) o kojem pisu Kolumbijsnski Mediji

Uhapsen je isto Dairo Antonio Usuga, poznatiji u Kolumbiji kao ‘Otonijel’, bio je najtraženiji trgovac drogom u zemlji – bivši gerilac koji je postao vođa Zalivskog klana (El Clan del Golfo), najveće kriminalne bande u Kolumbiji

Predsjednik Kolumbije Ivan Duke nazvao je to „najtežim udarcem” na trgovinu drogom u Kolumbiji u ovom vijeku, uporedivši hapšenje Otonijela sa hapšenjem narko bosa Pabla Eskobara od prije tri decenije.

Međutim, Otonijelov pad će se osjetiti mnogo šire od granica njegove rodne Kolumbije: vlasti kažu da je Zalivski klan imao veze sa međunarodnim narko kartelima u Meksiku, Italiji i na Balkanu Srbiji po najvise.

Posljednja saradnja nije slučajna. Veze između organizovanih kriminalnih grupa u Kolumbiji i na Balkanu sežu godinama unazad i baziraju su ne samo na obostranim interesima već i na sličnoj prošlosti, a ponekad i na vojnom ili paravojnom iskustvu.

Veze, kako su kazale kolumbijske vlasti, bile su toliko bliske, da su predstavnici balkanskih krijumčara drogom lično posjećivali Otonijela kako bi licem u lice pregovarali o uslovima kao sa Muamerom Ljajicem, jednim od vrlo vaznih kontakta iz Južne Amerika I Italije I Srbije.

Balkanski karteli za sastanke koriste hotele sa pet zvjezdica, a zatim provode nekoliko dana u džungli kako bi se sastali sa vođama kolumbijskih kriminalnih grupa”, dalje navodi istražitelj.U nekim od fotografija je medju njima bio i Muamer Ljajic koji je redovno isao u dzunglu tacnije u KUHINJU kako se to kaže.

Kolumbijsko-balkanske veze su prvi put zvanično razotkrivene 2001. godine, kada je pet albanskih državljana – među kojima i jedan policajac – uhapšeno u Albaniji u zajedničkoj operaciji kolumbijske i albanske policije, koje su pronašle vezu između kartela Medeljin – koji je osnovao Eskobar – i balkanskih mafijaša. Šesnaest godina kasnije, dvojica Kolumbijaca i unuk bivšeg albanskog komunističkog diktatora Envera Hodže, Ermal Hodža, pred albanskim sudom proglašeni su krivim za trgovinu drogom.U Srbiji se ono što je počelo početkom 2000-ih sa poznatim kriminalcem Sretenom Jocićem, nastavilo sa Darkom Šarićem, kojeg je sud u Srbiji 2018. godine osudio za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu. Ovu je presudu u junu ove godine ukinuo Vrhovni kasacioni sud zbog, kako je obrazloženo, povrede odredaba krivičnog postupka.Šarić je povezan sa kolumbijskim narko kartelom i paramilitarnom grupom Los Rastrojos, koju je formirao Vilber Varela, poznat pod nadimkom ,,Jabón” (Sapun), inače vođa kartela Sjeverna dolina (Norte del Valle).

Od 2017 se prvi put pojavljuje Muamer Ljajic, koji je bio gost kod Cali Kartela i C.D.G kao I sa svim ostalim Narko Kartelima Južne Amerike čak I sa bivsim ljudima od Pabla Escobara,za Muamera Ljajica se sumnja da je uveo preko 10 tona najboljeg Kokaina.Muamera Ljajica štiti i podržava Italijanska Zloglasna NDRANGHETA čiji je i član.Najtrazenija osoba u 2021 za biznis je Muamer Ljajic koji očigledno ima svoje rute, Muamer Ljajic ima na levoj ruci Tetovazu NDRANGHETE na istoj je I Karta po cemu se sumnja da se po toj karti pojasnjava gde se on pita ! I na kojima su Inicijali koje do sada nismo mogli da desifrujemo i pojasnimo .Prvi put je uhapsen je u EU sa sumnjom da je uveo 200 kg Kokaina I 500 kg Trave,po prvi put pod Optuzbom za sverc Kokaina gde je 24h x7 bio Praćen od strane Interpola,Najveća Akcija sa preko 200 policajaca sa dugim cevima i zelenim svjetlom da upotrebe vatreno oruzije.

Balkanski Pate za sigurno je gradjanin Srbije Muamer Ljajic po svim do sada dobijenim informacijama

Iz nekih dobivenih Informacija se govori da ga Americka DEA prati 24h.

Znak Italijanske Mafije I Inicijali medju kojima je i ML

Ko iz Srbije podržava Muamera Ljajica ?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime