Turska i Velika Britanija potpisali saradnju

0
Kopiraj link

Prvo Evropa sada Turska
U vrlo kratkom roku je Ministarka Liz Truss potpisala saradnju sa Turskom u kojoj se nada pozitivnoj saradnji Automobilske Industrije .
Turska i Engleska su potpisali slobodnu trgovinu .
Obe zemlje žele pozitivnu saradnju posle izlaska Velike Britanije iz EU Engleska vidi pozitivnu Tursku koja jača svakim danom.od kako je Erdogan na vlasti Turska Industrija cveta i Engleska želi da bude deo tog rasta i trazi pozitivbog partnera i u koga bi to mogla bolje videti nego u Erdogana i Tursku .
Turska jača svakim danom a očigledno da takva jaka Turska ne odgovara svakom .Turska sa Liderom Erdoganom ili kako ga vec zovu Sultan Erdogan je ojačala snažno kako u Namenskoj Industriji tako i u Automobilskoj Industriji i Turizmu gde ipak puno Rusa dolazi i pored Pandemije u Turske turisticke ciljeve.
Ministar je Ruhsar Pekcan je potpisao u Utorak na Video Konferenciji saradnju sa Velikom Britanijom i njegovom Koleginicom Ministarkom Liz Truss
Sada se očigledno zna da bez Turske se vise nemogu rešavati nikakvi Problemi u Regionu , a da Erdogan i Turska se ne pitaju za misljenje .
Erdogan je ne procenjiv i odlučan u onom što kaže i od njega se može sve očekivati .
Ali tim Pulsom podizanja Turske Industrije se pomaze i Regiji .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime