UMUKNI I GLEDAJ SVOJA POSLA REKAO JE ALEC BALDWIN NA KOMENTAR ČIJE JE DETE ?

0
Kopiraj link

Tek su u Septembru Alec i Hilaria Baldwin dobili novinu u porodici, a sada je par predstavio još jedno dete. Glasine o poreklu deteta odmah su se pojavile. Glumac je sada reagirao razdražljivo. Novo dete u porodici Baldwin rodilo se tek nekoliko dana, ali već je predmetom svetske internetske rasprave.

Sada je glumac Alec Baldwin oštro odbacio pitanja o detetu na Instagramu. Baldwin i njegova supruga Hilaria u utorak su na Instagramu objavili fotografiju na kojoj se pored petero prethodne dece vidi još jedna beba.
Činjenica da je par već najavio rodjenje sina Eduarda Paua Lucasa u Septembru učinila je sumnjivim ne samo američki trač.
Kako su američki mediji jednoglasno izvestili, Baldwina su na Instagramu gnjavili pitanjima. Baldwin bi trebao “samo reći” ako je dete rođeno iznajmljenim majčinstvom ili nečim, kaže se u komentaru. To je očito išlo predaleko za Baldwina: “Umukni i gledaj svoja posla”, odgovorio je glumac na komentar. Njegova supruga nije dopuštala ni komentare na svojim objavama na Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime