Željko Radovanović (Krečo) u bliskim kontaktima sa Italijanskom NDRANGHETA ogranak BALKANSKI KARTEL,koji vodi Muamer Ljajic iz Srbije

0
Kopiraj link

Bosanska Mafija povezana sa (NDRANGHETA) ogranak Balkanski Kartel.

Pre nekoliko nedelja uhapšen je Željko Radovanović(Krečo) u Bosni i Hercegovini u RS.

Uhapšeni Željko Radovanović Krečo, najbliži saradnikSiniše Kostreševića, Ljubana Ećima, porofesionalnogubice Milivoja Lorenovića i njegovo sina Dušana.

Željko Radovanović Krečo, pripadnik kavačkog klana u RS, uhapšen je u Bijeljini.Kreču je uhapsila SIPA po naloguTužilaštva BiH.Krečo je pripadnik Kavačkog klana u RS,preko kojeg se odvijalo najviše komunikacija, kum jezločinca Ljubana Ećima i profesionalnog ubice MilivojaLovrenovića.

Pripadao je narkoubilačkoj grupi Milivoja Lovrenovića Čaruge,Informacije pokazuju vrlo blisku vezu,ŽeljkaRadovanovića sa Balkanskim Kartelom, tačnije sa Italijanskom zloglasnom Mafijom koji ogranak vodi i kontroliše Muamer Ljajic,OGRANAK BALKAN, kao i sa Kostresevicem i Savićem.

U kojem odnosu stoji Bosanska Mafija sa Italijanskom,tačnije sa Muamerom Ljajicem koji vodi ogranak Ballanskog Kartela pod zaštitu Italijanske zloglasne Mafije,NDRANGHETA

Informacije pokazuju vrlo blisku vezu, ŽeljkaRadovanovića sa Balkanskim Kartelom, tačnije sa Italijanskom zloglasnom Mafijom koji ogranak vodi i kontroliše Muamer Ljajic, kao i sa Kostresevicem i Savićem.U kojem odnosu stoji Bosanska Mafija sa Italijanskom tačnije sa Muamerom Ljajicem koji vodi ogranakBallanskog Kartela pod zaštitu Italijanske Mafije.

ŽeljkoRadovanović i Muamer Ljajic, se vrlo dobro poznaju i Muamer Ljajic, je bio Dobrodošli gost Željka Radovanovića više puta, prvi dolazak Muamera Ljajića je bio na Palama u Hotelu gde po informacijama očevidaca i radnika Hotela, niko nije mogao da pridje bliže od 50 metara i da je Željko ugostio Šefa Balkanskog Kartela Droge sa celim Rezervisanim mestima Hotela .

Na slici koju smouspeli da dobijemo se jasno vidi Muamer Ljajić i ŽeljkoRadovanović u vrlo bliskom prijateljskom zagrljaju.

Šta radi Bosanska Mafija sa Italijanskom ?

No po svemu sudeći samo jedno uvoz Kokaina i širenje Terena od Željka Radovanovića za Balkanski Kartel i Kavčane kao i za (NDRANGHETU)

Informacije koje nam dolaze,su da je Muamer Ljajic, uredovnom telefonskom kontaktu bio sa Željkom iz Bijeljine.

Šta radi Bosanska Mafija sa Italijanskom ?

Da pustimo maštu da radi za nas, mogli bi smo zaključiti da Željko ulazi u Posao sa Italijanskom Mafijom, dali je moguće posumnjati da Željko Radovanović vrši prljave poslove za Italijansku Mafiju.

No dajmo se malo vratiti u nazad!

Ko je Muamer Ljajić?

Ko podržava njega ?

Ko stoji izanjega ?

Neki iz Obaveštajnih Službi, su ubedjeni da je Muamer Ljajic, Nalogodavac nekih ubistava, za koje niko do sada nemoze ništa da dokaže.

Informacije od saradnika MUP-a Srbije koje smo dobili su,da je Muamer po Informacijama, Čovjek kojeg neko vrlo temeljno podržava a Informacije idu u pravcu Jedne od vrlo moćnih susjednih Država Balkana, jer je uvrlo bliskim kontaktima sa ljudima iz Obaveštajne Službe, i isti su u vrlobliskim kontaktima sa Presednikom te Države, te nama navedene Države.Iz sigurnosnih razloga, ne želimo da objavimo koja je Država u pitanju, no u snimanom razgovoru Muamera Ljajica se može čuti, da je sve najozbiljnije

Muamer Ljajic da ponovimo je pre skoro 4 god. Optužen za 200 kg Čistog Kokaina i 500 kg Trave.Brod koji je dolazi je bio iz Kolumbije,sa više od 3 tone Kokaina

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime